Sønderborg Volunteers - en del af det gode kulturliv

Vil du være kulturfrivillig?

Sønderborg Volunteers er en del af det gode kulturliv i Sønderborg Kommune. Fælles for alle kulturfrivillige er, at de ønsker at gøre vores område til et fantastisk sted at bo og være gæst i. Du vælger selv, hvornår du at arbejde som frivillig og med hvad.

Siden opdateres løbende når der kommer nye arrangementer til.

Sønderborg Kommune er kendt for at satse på store begivenheder, der trækker tusindvis af gæster til området. Eksempler er tidligere afholdelse af Tour de France, Stella Polaris, Zulu Sommerbio, PostNord Danmark Rundt og Folkefesten på Dybbøl Banke.

Så store arrangementer kan kun lade sig gøre takket været de mange frivillige, der får den brede vifte af opgaver til at gå op i en højere enhed. Sammen med arrangørerne sikrer de, at begivenhederne forløber problemfrit, så det bliver en fest for alle. Sammen med kommunen sikrer de, at vi en levende og attraktiv kommune, hvor kulturen er med til at skabe det gode liv.

Vil du være frivillig?

Alle har mulighed for at melde sig som frivillig. Nogle opgaver kræver muskler, andre overblik og tredje blot, at man har et bragende godt humør og tør tage fat. Fælles for alle kulturfrivillige er, at de ønsker at gøre vores område til et fantastisk sted at bo og være gæst i.

Klik på knappen Bliv frivillig for at komme i gang.

Eksempler på opgaver

Billetkontrol
Backstage
Klargøring
Opbygning af festivalplads
Oprydning
Vejvisning
Udsmykning, print/laminering og uddeling af plakater/foldere
Stå i informationsstand
… og en masse andet

Siden opdateres løbende når der kommer nye arrangementer til.